LINUX
Støtteklub - for Mandrake Linux brugere
LINUX
 
Start
 
Motorcykler
Familie
 

Mine tanker med disse sider var i første omgang, at lave nogle få sider for at komme på nettet med min egen server.

Forhistorien var, at jeg efter igennem lang tid at have puslet med Linux på min PC, med dual boot mellem Linux og Windows, havde fået lyst til at lave min egen personlige Linux internet-server.

Mit største problem var faktisk været indholdet på siderne. Jeg har egentlig ikke kunnet se formålet, med at lave min egen hjemme side, da jeg ikke mente at kunne finde på noget interessant indhold til siderne ud over lidt informationer om mig selv, min familie og mine interesser.

Jeg kom igang efter jeg besluttede mig for, at noget af indholdet skulle handle om Linux. Jeg tænkte mig at fortælle lidt om, hvad jeg har lavet med Linux både som PC og som server, samt hvilke problemer jeg har haft i den forbindelse.

Jeg er godt klar over at der er mange steder på internettet, hvor det er muligt at finde oplysninger om Linux og opsætning af Linux. Jeg håbede alligevel, at jeg kunne bidrage lidt til, at andre fik lyst til at forsøge sig med Linux og måske komme med nogle hints til løsning af nogle af de problemer, der kan opstå undervejs. Jeg må jo indrømme at dette af forskellige årsage aldrig er blevet til noget.

Jeg startede tilbage i 2001 med at lave min første server. Siden er både harware og software blevet skiftet nogle gange.

Jeg startede med at anvende RedHat Linux, men skiftede over til Mandrake Linux i forbindelse med opsætningen af serveren.

Mandrake Linux blev på et tidspunkt til Mandriva Linux, hvilket jeg har anvendt i en del år.

Jeg er netop skiftet over til openSUSE i forbindelse med en reinstallering af serveren. Hovedårsagen til skiftet er, at Mandriva Linux ikke længere leverer opdateringer til deres distribution. Jeg kunne have skiftet til OpenMandriva men valgte at skifte til openSUSE, for at prøve en anden distribution.[ Powered openSUSE ] [ Powered by Apache ]
 
 

Valid HTML 4.01!